Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi PDF online. Miyamoto Musashi

Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Miyamoto Musashi
Categorie: Spiritualitate Ezoterism / Dezvoltare Spirituala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi PDF 📁

Dacă vrei cartea Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi:

Cartea celor cinci cercuri.Gorin no Sho – Drumul pe care mergi singur. 35 de articole despre strategie Cu putin timp inainte de a muri, samuraiul Miyamoto Musashi se retrage in pestera Reigando din regiunea Kumamoto, unde scrie Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho . Tradusa de-a lungul anilor in numeroase limbi, lucrarea pe care acest legendar maestru al sabiei a lasat-o posteritatii este atat un manual de strategie, cat si o incursiune in filosofia artelor martiale. Musashi descrie tehnici aplicabile in lupta cu unu sau mai multi adversari si arata cum acestea, imbinate cu preceptele Zen, pot fi utile in viata de zi cu zi. Pentru a intelege mai bine scrierile maestrului de sabie, volumul este completat cu ilustratii si comentarii pentru fiecare capitol, ce reflecta contextul istoric si cultural al epocii. Editia include alte doua texte renumite, un set de 21 de reguli de conduita morala concepute de celebrul samurai pentru discipolii sai intitulat Drumul pe care mergi singur – Dokkodo , cu o sectiune de comentarii, precum si tratatul de instruire in arta sabiei 35 de articole despre strategie (Hyoho sanjugo kajo). Traducere din limba japoneza deNeculai Amalinei.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Cartea celor cinci cercuri – Miyamoto Musashi in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Miyamoto Musashi și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 23.36 lei din această librărie.

Lasă un comentariu