Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop PDF online. * * *

Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: * * *
Categorie: Spiritualitate Ezoterism / Istorii Secrete
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop PDF 📁

Dacă vrei cartea Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop:

Calendarul azterc dateaza din epoca lui Axayacatl – al saselea rege aztec, a carui domnie a durat din 1469 pana in 1481 – dar, fara indoiala, este replica unei pietre mult mai vechi. Aztecii atribuie inventia acestuia lui Quetzalcoatl, fiinta mitico-istorica, simbolul intelepciunii aztece traditionale. Calendarul a fost utilizat pana in anul 1521, ocupand un loc de cinste in Templul Mare din Tenochtitlan dar, cand acesta a fost distrus de conchistadori, care au ras orasul de pe fata pamantului, calendarul a fost ingropat pentru "evitarea idolatriei". Nu avea sa mai vada lumina zilei pana la 17 decembrie 1790, cand a fost descoperit in timpul lucrarilor de pavare din Piata Mare – Plaza Mayor – a orasului Ciudad de Mexico. Se afla ingropat la mica adancime, cu partea sculptata indreptata in jos. Odata scos la lumina, s-au putut aprecia grandoarea monumentului si maiestria cu care fusese lucrat… Din momentul descoperirii sale si pana in zilele noastre, multi cercetatori au studiat calendarul, cautand sa inteleaga si sa descifreze cateva dintre multiplele invataturi care raman ascunse in semnele sale. Din 1964 calendarul domina "Sala mexicana" a Muzeului National de Antropologie, construit pe locul unde se afla padurea Chapultepec.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Calendarul Aztec. Istorie, interpretare, horoscop in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului * * * și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 94.5 lei din această librărie.

Lasă un comentariu