Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood PDF online. Owen Eastwood

Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Owen Eastwood
Categorie: Afaceri Economie / Dezvoltare Profesionala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood PDF 📁

Dacă vrei cartea Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood:

Whakapapa . "Apartii acestui loc." Whakapapa este o idee a culturii Maori, care intruchipeaza nevoia noastra umana, universala, de apartenenta. Ea reprezinta totodata si o credinta spirituala puternica – anume ca fiecare dintre noi este parte a unui lant neintrerupt si imposibil de distrus, format din oameni care impartasesc o identitate si o cultura sacre. Owen Eastwood plaseaza acest concept in centrul metodelor sale de maximizare a performantei de echipa. In Belonging , autorul dezvaluie, pentru prima data, crezul care l-a transformat intr-unul dintre cei mai cautati coachi pentru performanta, la nivel mondial. Owen aduce laolalta idei profunde din povestea evolutionista si din intelepciunea ancestrala a Homo sapiens . El arunca lumina asupra locurilor in care sunt aplicate aceste idei in intreaga lume, in contexte de inalta performanta, cuprinzand un larg spectru de domenii: sport, afaceri, arta si armata. Printre aspectele abordarii unice demonstrate de Owen se numara: identificarea povestii propriei identitati, definirea unui scop comun, viziunea asupra succeselor viitoare, impartasirea responsabilitatii, intelegerea "dansului tacut" din interiorul grupurilor, stabilirea cadrului pentru descatusarea talentului si convertirea diversitatii noastre in avantaj competitiv. Fiecare jucator englez a primit cate un exemplar al noii carti a lui Eastwood, Belonging , cand s-a prezentat la datorie, la Campionatul European. – Telegraph Felul in care credinta Maori ajuta echipa Angliei sa profite de fiecare moment. – Sunday Telegraph Belonging este o lectura obligatorie pentru orice persoana interesata sa construiasca o echipa extrem de performanta pe termen lung. – Stuart Lancaster, antrenor de rugby Una dintre cele mai intelepte carti despre victorie pe care le-ai putea citi vreodata… Lectii cu multa forta, minunat puse in pagina. – James Kerr, scriitor, coach, speaker si consultant Traducere din limba engleza deMihaela Apetrei.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Belonging. Stravechiul cod al lui impreuna – Owen Eastwood in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Owen Eastwood și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 38.22 lei din această librărie.

Lasă un comentariu