Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres PDF online. Susan Forward, Joan Torres

Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Susan Forward, Joan Torres
Categorie: Dezvoltare Personala / Psihologia relatiilor. Psihologia cuplului
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres PDF 📁

Dacă vrei cartea Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres:

Cand dragostea doare fara sa stii de ce Oare asa ar trebui sa se simta iubirea? • Barbatul pe care il iubesti isi aroga dreptul de a controla felul cum traiesti si cum te porti? • Ai renuntat la oameni sau activitati importante pentru tine ca sa-l faci pe el fericit? • Este extrem de gelos si posesiv? • Trece de la un comportament plin de farmec la o criza de furie fara niciun avertisment? • Iti desconsidera opiniile, sentimentele sau realizarile? • Te priveaza de caldura, de bani, de aprobarea lui sau de sex ca sa te pedep­seasca? • Te invinovateste pentru tot ce nu merge bine in relatia voastra? • Ai impresia ca traiesti cu teama si ca ii ceri tot timpul iertare? Daca, raspunzand la aceste intrebari, descoperi anumite tipare comportamentale ale celui pe care il iubesti, s-ar putea sa fii indragostita de un misogin – un barbat care te iubeste, dar care iti provoaca o suferinta imensa pentru ca se poarta ca si cum te-ar dispretui. Susan Forward spune povestea mai multor cupluri cu care a avut de-a face in realitate si reda marturiile unor barbati si femei captivi in asemenea relatii negative. Rezultatul este un ghid clar, cuprinzator si plin de compasiune, cu ajutorul caruia poti ajunge sa intelegi comportamentul distructiv al barbatului de langa tine si rolul pe care tu insati il joci in perpetuarea lui. A doua parte a cartii te invata pas cu pas ce poti face ca sa rescrii scenariul relatiei voastre, sa-ti vindeci suferinta, sa-ti recastigi respectul de sine si sa decizi in deplina cunostinta de cauza cum te organizezi mai departe: fie reconstruiesti relatia cu partenerul pe baze noi, fie gasesti curajul sa iesi din ea si sa-ti asumi o noua viata. Atenta sa evite platitudinile si vorbaria, Susan Forward scoate cu sagacitate la lumina una dintre laturile intunecate ale relatiilor dintre femei si barbati. – Kirkus Review Traducere din limba engleza de Carmen Stefania Neacsu.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Barbati care urasc femeile si femei care-i iubesc – Susan Forward, Joan Torres in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Susan Forward, Joan Torres și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 24.95 lei din această librărie.

Lasă un comentariu