Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar PDF online. Claudia Groza Lazar

Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Claudia Groza Lazar
Categorie: Carti Pentru Copii / Literatura Universala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar PDF 📁

Dacă vrei cartea Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar:

[…] mi-am dorit sa bucur un numar mare de copii si sa le ofer cadouri. Nuorice cadouri, ci unele pentru suflet si minte. Asa au luat nastere primele povesti pentru copii. Ele au inceputsa calatoreasca in cateva orase din tara, prin intermediul atelierelorpe care le organizam. Imi placea sa le observ stralucirea din ochi,zambetele de fericire si dorinta de a fi mai increzatori, mai puternici,mai veseli. Privindu-i cu atentie, am inteles ca fiecare este UNIC,avand propria poveste. Astfel, am demarat proiectul Povesti Personalizate in iunie 2011.Am invatat multe de la oameni si din experienta lor de viata, iarpasiunile si sentimentele, prietenii si cei dragi au devenit povestiminunate care au calatorit prin toata tara si chiar peste hotare.Hotarata sa ajung la sufletele cat mai multor copii am realizatblogul Povestile Lizei . De aici, o parte din povesti au ajuns in manualescolare si reviste pentru copii (spre exemplu, revista Doxi). Cartilecu povesti au inceput sa apara una cate una. Azi am un numar depaisprezece carti, altele isi asteapta cuminti randul. -Claudia Groza Lazar

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Balonul calator si prietenii lui – Claudia Groza Lazar in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Claudia Groza Lazar și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 27.3 lei din această librărie.

Lasă un comentariu