Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue PDF online. Emile Coue

Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Emile Coue
Categorie: Spiritualitate Ezoterism / Dezvoltare Spirituala
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue PDF 📁

Dacă vrei cartea Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue:

Aceasta carte, rod al unei experiente de o viata, prezinta principiile stabilite de Emile Coue la inceputul sec. XX si fundamente pe analize ale unor personalitati dintre cele mai autorizate, care atesta eficacitatea lor indiscutabila si de necontestat in lupta contra afectiunilor, deopotriva fizice si psihice. Este o carte practica, ce permite cititorului sa experimenteze imediat efectele metodei Coue. Coue a observat ca in anumite cazuri putea mari eficienta unui medicament prescris, laudandu-i efectele benefice in fata pacientului. si-a dat seama ca la acei pacienti in fata carora aducea elogii medicamentelor se putea observa o imbunatatire a starii de sanatate, comparativ cu pacientii carora nu le spunea nimic. Asa a inceput explorarea folosirii hipnozei si a puterii imaginatiei de catre Coue. Metoda sa initiala de a-si trata pacientii se baza pe hipnoza. A descoperit ca subiectii nu puteau fi hipnotizati impotriva vointei lor si ca, si mai important, ca efectele hipnozei dispareau atunci cand subiectii isi recapatau constienta. Astfel a ajuns in cele din urma la autosugestie, pe care o descrie ca pe un instrument pe care il posedam cu totii din nastere si cu care ne jucam inconstient toata viata, asa cum un copil mic se joaca cu zornaitoarea lui. Totusi, este un instrument periculos; folosit imprudent sau inconstient, poate rani sau chiar omori. Pe de alta parte, poate salva vieti atunci cand autosugestia este folosita cu buna stiinta.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Autocontrolul prin sugestie constienta – Emile Coue in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Emile Coue și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 19.0 lei din această librărie.

Lasă un comentariu