Arta manipularii elegante – Christophe Carre PDF online. Christophe Carre

Arta manipularii elegante – Christophe Carre PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Christophe Carre
Categorie: Dezvoltare Personala / Psihologie Practica
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Arta manipularii elegante – Christophe Carre iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Arta manipularii elegante – Christophe Carre PDF 📁

Dacă vrei cartea Arta manipularii elegante – Christophe Carre în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Arta manipularii elegante – Christophe Carre:

Arta manipularii elegante. Instrumentele de persuasiune ale oamenilor onesti Manipularea nu este rezervata sociopatilor si altor categorii de indivizi rauvoitori. Ea face parte din "jocul" social la care recurge orice om pentru a-si apara interesele, pentru a-si atinge obiectivele, dar si pentru a pastra legatura cu ceilalti. Impunerea anumitor limite unui copil, sustinerea unui apropiat intr-un moment dificil, impiedicarea escaladarii unui conflict sunt tot atatea contexte in care tehnicile de manipulare se dovedesc pretioase. In cartea lui Christophe Carre sunt cuprinse practic toate informatiile necesare despre manipulare. Autorul, extrem de sincer si intr-un stil plin de umor, incearca sa ajute publicul sa scape de ideile preconcepute conform carora ar exista doar manipulatori rai si victime bune, ideea de baza fiind aceea ca toata lumea foloseste la un moment dat aceasta tehnica. Lucrarea de fata initiaza asadar cititorul bine intentionat in strategiile de influentare si de angajare, care-i vor permite acestuia sa-si imbogateasca elegant competentele relationale cu ajutorul unei manipulari constiente si pozitive. Christophe Carre este mediator profesionist si consultant in comunicare. El se ocupa de misiuni legate de imbunatatirea climatului relational, de coaching, de mobilizarea echipei si de formare. Este autorul mai multor carti ce trateaza subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, imbunatatirea comunicarii.

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Arta manipularii elegante – Christophe Carre pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Arta manipularii elegante – Christophe Carre in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Christophe Carre și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 20.8 lei din această librărie.

Lasă un comentariu