Arhitectul parizian – Charles Belfoure PDF online. Charles Belfoure

Arhitectul parizian – Charles Belfoure PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Charles Belfoure
Categorie: Beletristica / Romane inspirate de Holocaust
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum Arhitectul parizian – Charles Belfoure iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc Arhitectul parizian – Charles Belfoure PDF 📁

Dacă vrei cartea Arhitectul parizian – Charles Belfoure în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf Arhitectul parizian – Charles Belfoure:

Paris, 1942. Tanarul si talentatul arhitect Lucien Bernard accepta o comanda care ii poate aduce o mare suma de bani, dar care risca sa-l trimita la moarte. Misiunea lui este sa proiecteze o ascunzatoare pentru un evreu bogat, un spatiu atat de putin vizibil, incat nici chiar cel mai hotarat ofiter german sa nu-l gaseasca. Lucien are mare nevoie de bani, iar posibilitatea de a-i pacali pe nazistii care au ocupat Parisul, orasul sau iubit, este o provocare careia nu-i poate rezista. Dar, atunci cand o familie de evrei dintr-una dintre ascunzatorile sale sfarseste tragic, problema crearii acestora devine o chestiune personala. Arhitectul parizian ne invita sa reflectam la ceea ce ne datoram unii altora si la cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a face ceea ce e corect. O poveste frumoasa si eleganta despre o serie de fapte de eroism neasteptate ale unui om obisnuit in vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial. – Malcolm Gladwell Personajele lui Belfoure sunt bine conturate si complexe. Emotia, eroismul si arta se amesteca in acest roman tulburator si captivant. – Publishers Weekly

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook Arhitectul parizian – Charles Belfoure pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea Arhitectul parizian – Charles Belfoure in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Charles Belfoure și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 24.43 lei din această librărie.

Lasă un comentariu