A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu PDF online. Margareta Ionescu

A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu PDF este cartea pe care probabil o cauți intr-un format pe care să-l poți citi de pe kindle, tableta sau telefon. Am căutat-o și eu pentru tine și am iți las aici ce am găsit (sper ca la momentul la care citești tu să mai fie valabil link-ul, in caz contrar dă-mi un email).

Informații despre carte:

Autor: Margareta Ionescu
Categorie: Biografii Memorii Jurnale / Memorii Jurnal
Info: în mod frecvent apar coduri de reducere pentru cărți precum A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu iar unele dintre ele sunt foarte mari, gen 60 – 70%. Am creat aici o pagină specială cu coduri de reducere la cărți unde postez tot ce găsesc când apare la librăriile pe care le urmăresc.

Unde găsesc A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu PDF 📁

Dacă vrei cartea A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu în format pdf sau alt format electronic exista căteva surse de unde o poți procura. Eu personal iți pot recomanda doar sursa oficială.

Descriere pdf A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu:

„In volumul de fata, desi nu explica si nu epuizeaza nici el tainele unui atat de puternic personaj, ne aflam totusi mai aproape ca oricand de intimitatea profunda a lui Nae Ionescu, fiind vorba de corespondenta cu Elena-Margareta Fotino si apoi Ionescu, cea alaturi de care va trai vreme de patru ani un fel de prietenie amoroasa, care ii va deveni, in 1915, sotie, cu care va avea trei baieti, si din viata careia va pleca in 1930, fara a se desparti vreodata, in ciuda legaturilor ulterioare, aparent mult mai puternice, in tot cazul mult mai spectaculare. Iar asta fiindca in aceasta relatie si aceasta corespondenta, personalitatea lui se oglindeste si se reveleaza, atat cat e omeneste posibil, in toate valentele sale umane, completand, in chip oportun, Jurnalul sotiei sale, aparut foarte recent tot la Editura Vremea.” – Doina Jela „Atunci, ce s‑a schimbat? „Amorurile” noastre? Prostii toate. Nu mai putem avea. E un capitol inchis. Sa nu ne mai facem nici sange‑rau, nici iluzii. Tot noi suntem, cei de acu’ cincisprezece ani. Tot noi doi. Nu a patruns nimeni intre noi. Timpul, da, a curs, dar a curs asupra noastra a amandurora.” – Nae Ionescu 19 iunie 1925, Paris „Ca tu si eu ramanem tot noi e fatal; dar nu fiindca fiecare din noi nu am mai putea iubi, ci fiindca am iubit complet; fiindca, cu sau fara voia noastra, cu toate neintelegerile noastre, noi ne‑am completat si ne‑am unit indisolubil.” – Elena-Margareta Ionescu, 25 iunie 1925, Bucuresti

Linkuri utile:

  1. Coduri de reducere / vouchere la librării online: https://sitesnorton.com/reduceri-carti/
  2. Verifică sursa mea pentru ebook A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu pdf

 

Foarte important: siteul acesta nu ofera spre download cartea A ta de tot, al tau de tot. File de corespondenta Nae Ionescu Elena – Margareta Ionescu in format pdf sau alt format digital. Este o carte, carte din punctul meu de vedere se găsește la în librării la un preț mult mai mic decât valoarea pe care o oferă. Respectati munca autorului Margareta Ionescu și editurii care a făcut posibilă apariția acestei cărți și achiziționați-o la un preț de doar 21.79 lei din această librărie.

Lasă un comentariu